Viikon 12 (16.3.-20.3)
TÖPSELIN RUOKALISTA

Jälkiruoka löytyy joka päivä…

MA 16.3: Juustokuorrutetut makkarapihvit. Takuuvarmasti toimiva homma. Tomaattisiivuja asennetaan mukaan myös, mutta siten että ovat tarvittaessa helposti poistettavissa, jos ei tykkää. Perunaa jossain muodossa. Missä, en tiedä millä päällä Carita on, kastinta myös.

Ti 17.3. Kebab riisillä tai perunoilla. Katuruokien kruunaamaton kuningas. Tujuja kastikkeita ja lisukkeita tunnelmaa luomaan. miedompia sooseja löytyy myös.

Ke 18.3. Kunnon murukastike ja muusi. Oikein kunnollinen jauhelihakastike jossa on niitä murujakin mukana sekä muusia jossa oikeaa voita ja punaasta maitua. Sämpylöitä ja jotain päällistäkin niitten kanssa.

To 19.3. Belgialainen naudanlihapata. Nyt laitetaan kovat piippuun. Tässä on ruoka jonka maku jää pitkäksi aikaa mieleen. Positiivisesti. Padassa itsessään säästeliäästi vihanneksia, joten ne tarjoillaan erikseen. Perinteisesti kokoperunoiden kera.

Pe 20.3. Kiusauksia. Laitetaan montaa sorttia. Tonnikala- Jauheliha- Kinkku- ja Lohikiusaus. On mistä valita.


Luonnollisesti lounas sisältää lämpimät lisukkeet, runsaan salaattipöydän vaihtelevalla sisällöllä,
leivät, levitteet, maidot, piimän, kaljan yms.juomat ja kahvin. Ruokalistaan saattaa tulla myös
lisäyksiä.

Tervetuloa nautiskelemaan: T:Töpselin väki.
Ps. Kaikki palautteet ja toivomukset ovat erittäin tervetulleita, jotta voimme kehittää toimiamme enemmän toiveitanne vastaaviksi.

HINTA : 8,50 (Lounaskortti: joka 10. lounas veloituksetta!)